Deprecated: Creation of dynamic property Kliken\WcPlugin\WC_Integration::$account_id is deprecated in /var/www/vhosts/nuortenjoulu.fi/httpdocs/wp-content/plugins/kliken-marketing-for-google/classes/class-wc-integration.php on line 32

Deprecated: Creation of dynamic property Kliken\WcPlugin\WC_Integration::$app_token is deprecated in /var/www/vhosts/nuortenjoulu.fi/httpdocs/wp-content/plugins/kliken-marketing-for-google/classes/class-wc-integration.php on line 33
Nuorten joulu - tähtäin vuodessa 2021! - Nuorten joulu
Kategoriat
Tiedote

Nuorten joulu – tähtäin vuodessa 2021!

Tule osallistujaksi tai vapaaehtoiseksi Nuorten joulu -tapahtumaan paikanpäälle tai diginä. Tehdään tästä Suomen tunnetuin nuorten joulutapahtuma!

Vuosi 2020 ei ollut kenellekään se helpoin. Tapahtumia kaatui, taloustilanne tiukkeni, yhä useampi koki yksinäisyyttä ja niin vuonna 2019 alulle laitettu konsepti Nuorten joulu jäi tauolle. Tähän syynä olivat sekä yhteistyökumppanien haasteet että ajan vähyys. Ydintiimi porskutti parhaansa menemään, mutta pienilukuisena on vaikea saada aikaan kokonainen tapahtuma 🙂

Mitä tapahtuu nyt? Tapahtumalle on suurempi tarve kuin ikinä! Vuonna 2021 olemme valmiita: jos fyysisen tapahtuman organisointi, konseptointi ja järjestäminen ei onnistu, olemme rakentaneet tapahtumaa, joka voidaan pyörittää Discord-serverin kautta. Tarkoituksena on striimata, tehdä samoja juttuja kuin alkuperäisessäkin suunnitelmassa ja ennen kaikkea tiedottaa tapahtumasta.

Yksi keskeinen syy lähteä rakentamaan Nuorten joulua oli se, että nuorille suunnatuista joulutapahtumista on tosi vähän tietoa saatavilla. Jos niitä on, ne ovat enemmän satunnaisluonteisia, tietylle kohderyhmälle suunnattuja tai hankalasti tavoitettavissa. Nuorten joulu on kaikille: olivatpa 13-29-vuotiaiden vanhemmat töissä tai olitpa viettämässä joulua yksin opiskelupaikkakunnalla – Nuorten joulu on sinulle. Tärkeintä on yhdessäolo, omien jouluperinteiden löytäminen ja joulufiilistely.

Tervetuloa mukaan! <3

Yksi vastaus aiheeseen “Nuorten joulu – tähtäin vuodessa 2021!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *